לאה ברזל מגישה סלט טבולה – ארוחת "סופר" בריאה

לאה ברזל | צילום: sxc.hu Comments Off on לאה ברזל מגישה סלט טבולה – ארוחת "סופר" בריאה
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מומלץ בחום לנסות את סלט הטבולה כארוחה בפני עצמה, כיוון שהוא מכיל דגנים מלאים – בורגול, ובשילוב קטניה – חומוס, הוא יוצר ערך של חלבון מלא. גם הירקות מצטרפים לארוחה, וכך עם מים רותחים ומצרכים קנויים ניתן ליהנות מארוחה בריאה, מזינה ומשביעה.

 

חומרים: (מספיק לכ-5 מנות)

 

  • 500 גרם בורגול דק (ג'ריש)
  • 4 עגבניות גדולות בשלות חתוכות לקוביות
  • 3 כוסות חומוס מבושל
  • 1/3 כוס פטרוזליה קצוצה
  • 1 בצל בינוני מגורר
  • 3 כפות מיץ מלימון טרי
  • 2-4כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית כמון

 

אופן ההכנה:

 

  • מכניסים את הבורגול לקערה בעלת מכסה, מערים מעליו מים רותחים בכמות שתכסה את הבורגול כ-2 ס"מ
  • מכסים את הקופסא וממתינים 5-10 דקות
  • מפוררים בכף את הבורגול, מוסיפים את כל שאר החומרים, מערבבים היטב, משהים כ15 דקות לספיגת הטעמים ומגישים.
  • נשמר במקרר למשך 3 ימים
בתיאבון!

 



0 תגובות